Zoeken
Projectlijst 0

Sigenergy

Sigenergy, een toonaangevend bedrijf in geavanceerde energieoplossingen voor thuis en bedrijven, zoals energieopslag, zonnepanelen en EV-laadstations, versnelt de transitie naar een groenere wereld met een wereldklasse R&D-team. Door topvermogenselektronica, digitale en AI-technologieën te integreren, creëren ze de energieproducten van morgen.

Sigenergy Energieopslag

De Sigen batterij maakt deel uit van het SigenStor 5-in-1 energieopslagsysteem. Het ESS van Sigenergy integreert naadloos de omvormer, de Battery Power Conversion System (PCS), de EV DC lader voor elektrische voertuigen, de Battery Pack en de Energy Management System (EMS).

Sigenergy Omvormers

De Sigen Energy Controller is essentieel voor de integratie en optimalisatie van het SigenStor 5-in-1 energieopslagsysteem. Deze controller verbetert het energiebeheer aanzienlijk met zijn geavanceerde functies. Dankzij de krachtige algoritmen en aanpassingsvermogen maximaliseert de controller de energieopbrengst door continu aanpassingen te maken op basis van veranderende omstandigheden.

Sigenergy EV Chargers

De Sigen EV AC Charger is een oplaadoplossing die is ontworpen voor elektrische voertuigen. Met hun gebruiksvriendelijke interface en slimme connectiviteitsfuncties bieden deze laders gebruikers een betrouwbare en efficiënte manier om hun voertuigen op te laden, zowel thuis als onderweg. Dankzij ingebouwde veiligheidsvoorzieningen kunnen gebruikers met vertrouwen laden, terwijl ze profiteren van snel laden en een naadloze laadervaring.

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan een projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in