Zoeken
Projectlijst 0

Veelgestelde vragen

 

Bestellen

  

Hoe plaats ik een order?

U kunt 24/7 online uw bestelling via onze webshop www.vdh-solar.nl plaatsen. Ook kunt u uw bestelling mailen naar order@vdh-solar.nl

 

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, hoe kan ik deze opnieuw opvragen?

Neem contact op met ons sales team via info@vdh-solar.nl of 0172 235 990. Een van onze medewerkers zal u verder helpen met het opnieuw aanvragen van uw inloggegevens. U kunt ook op ‘Wachtwoord vergeten?’ klikken bij het aanmelden en de instructies volgen.

 

Tot hoe laat kan ik mijn bestelling plaatsen?

Bij VDH Solar geldt: vandaag besteld, is de volgende werkdag in huis mits voorradig. Ons sales team staat maandag t/m donderdag van 07:00 tot 18:00 uur en vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur klaar om uw orders te behandelen. Wij raden u aan om bij twijfel contact op te nemen met ons sales team via info@vdh-solar.nl of 0172 235 990.

U kunt 24/7 online uw bestelling via onze webshop www.vdh-solar.nl plaatsen. Ook kunt u uw bestelling mailen naar order@vdh-solar.nl

 

Ik wil mijn (webshop)bestelling annuleren, hoe kan ik dat aangeven?

Neem direct telefonisch contact op via 0172 235 990 om uw order zo spoedig mogelijk te annuleren. Indien u de bestelling al ontvangen heeft, dan kan de bestelling geretourneerd worden. Voor meer informatie over retouren van producten kunt u onze verzending & retourpagina raadplegen. Klik hier voor de verzending & retourpagina.

 

Verkopen jullie ook aan particulieren of alleen aan gecertificeerde installateurs?

VDH Solar levert enkel aan gecertificeerde installateurs die aangesloten zijn bij een solar / installatie gerelateerde branche. Uiteraard is het mogelijk om u te koppelen aan een bedrijf bij u in de buurt. Mocht u hier interesse in hebben, neem contact op met ons sales team via info@vdh-solar.nl of 0172 235 990.

 

Verkopen jullie ook buiten Nederland?

VDH Solar levert haar producten ook in het buitenland. Geef bij uw bestelling aan waar de spullen geleverd mogen worden. Let op: hier kunnen wel transportkosten aan verbonden zitten. Indien de orderwaarde boven de €600,- is, levert VDH Solar uw order binnen Nederland geheel gratis. Voor de Waddeneilanden, België, Duitsland en overige EU-landen hebben wij aantrekkelijke transporttarieven. 

 

Kan ik een tijdslevering aan mijn bestelling toevoegen?

Bij VDH Solar is het mogelijk om een tijdslevering aan uw bestelling toe te voegen. De tijdslevering is alleen van toepassing van maandag tot en met vrijdag:

  1. Tijdslevering in een blok van 1 uur: 100 euro
  2. Tijdslevering in een blok van 2 uur: 75 euro
  3. Tijdslevering in een blok van 4 uur: 40 euro 

Voor België hanteren wij de volgende tijdsleveringen, deze zijn geldig van maandag tot en met vrijdag:

  1. Tijdslevering in een blok van 1 uur: 150 euro
  2. Tijdslevering in een blok van 4 uur: 80 euro

 

Mocht u vragen hebben over de tijdslevering, neem dan contact op met ons sales team via info@vdh-solar.nl of 0172 235 990.

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Geef tijdens het bestellen aan dat u uw bestelling graag wilt ophalen. U kunt uw order van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur ophalen. Ons adres is: Finlandlaan 1, 2391 PV Hazerswoude-Dorp. 

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij VDH Solar geldt: vandaag voor 16:30 uur besteld, is de volgende werkdag in huis mits voorradig. Ons sales team staat maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur klaar om uw orders te behandelen.

Voor de levering van onze producten werken wij samen met Sluyter Logistics. Levering door Sluyter Logistics is op de aangegeven leverdatum tussen 08.00 en 18.00 uur tenzij er een tijdlevering is aangevraagd. Nadat uw order is verwerkt en opgehaald, ontvangt u via de transporteur een e-mail met de status van uw levering en een verwachte levertijd. Er dient iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen. Bij het niet in ontvangst kunnen nemen van de order, zijn wij genoodzaakt de kosten van de 2e levering aan u door te berekenen.

Mocht u vragen over uw levering hebben, neem dan contact op met sales team via info@vdh-solar.nl of 0172 235 990.

 

Kan ik mijn bestelling ook op locatie laten leveren?

U kunt uw bestelling op locatie laten leveren. Geef bij het bestellen aan waar de bestelling geleverd mag worden en wij regelen de rest.

 

Bezorgen jullie ook in het weekend?

VDH Solar levert helaas niet in het weekend. Wel kunt u kiezen voor een ochtendlevering op maandag, zodat u uw spullen in de ochtend ontvangt. 

 

Ik wil mijn order dezelfde dag nog ontvangen of ophalen, wat moet ik hiervoor doen?

Neem direct telefonisch contact op met ons sales team via 0172 235 990 om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Retourneren

 

 

Ik heb verkeerde producten besteld, mag dit geretourneerd worden?

Heeft u te veel besteld of de verkeerde producten besteld, dan kunt u deze retourneren door het algemene RMA-formulier in te vullen. Lees de voorwaarden eerst goed door en vul vervolgens het algemene RMA-formulier in. Zo bent u verzekerd van een snellere afhandeling van uw retourmelding. Klik hier voor het RMA-formulier.

 

Binnen hoeveel dagen mag iets retour gestuurd worden?

De koper is verplicht om de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te controleren. Eventuele gebleken gebreken dienen binnen 48 uur gemeld te worden aan VDH Solar. Meldt u uw retour na 14 werkdagen aan? Dan wordt enkel 75% van het orderbedrag vergoed. Spoedlevering van uw producten is alleen mogelijk indien u de eventuele gebreken binnen 24 uur na ontvangst van de producten kenbaar heeft gemaakt aan VDH Solar.

 

Hoe kan ik een defecte omvormer of zonnepaneel omwisselen bij VDH Solar?

Heeft u klachten of krijgt u meldingen van een defecte omvormer? Hiervoor dient u direct contact op te nemen met de leverancier. SolarEdge en GoodWe hanteren een eigen retourservice beleid. Klik hier voor het retourservice beleid van SolarEdge en GoodWe. 

Heeft u een melding over een defect zonnepaneel? Neem contact op met ons sales team via info@vdh-solar.nl of 0172 235 990. 

Filters
Sorteren
Overzicht

web.addto.wishlist

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in