Zoeken
Projectlijst 0

Montagemateriaal

Kst. drainage clip 30-36mm

Artikelnummer: 739013

Door neerslag kan er stilstaand water en vuil zich ophopen langs de onderste rand en in de hoeken van het zonnepaneel. Dit vuil kan zorgen voor een lager rendement van het PV-systeem. De drainage clip zorgt, middels de wet van communicerende vaten, ervoor dat het water en vuil afgevoerd wordt en niet achterblijft in de rand en hoeken van het zonnepaneel. Zo hoopt vuil zich niet meer op en blijft het rendement optimaal.

De drainage clip is gemaakt uit UV-bestendig kunststof en is bestand tegen de temperatuurschommelingen die op een dak kunnen voorkomen. De drainage clip is eenvoudig vast te klikken aan het paneelframe en werkt het beste als paar. Plaats de clip op 1/3e en 2/3e van het PV-paneel.

De drainage clips kunnen toegepast worden op alle montagesystemen van Van der Valk Solar Systems. De drainage clip is compatibel voor zowel bestaande als nieuwe montagesystemen. De clip heeft het meeste effect in situaties waarbij de hellingshoek van hetpaneel tussen de 10° en 20° graden ligt. Dit artikel (739013) kan worden gebruikt op panelen met een dikte van 30-36 mm.

Product specificaties
Algemene gegevens :
Merk vd Valk Solar
Land van herkomst Nederland
Productgarantie 10 jaar
Gewicht (kg) 0,008 kg
Volle verpakking 250
*
*
*
*
*
Klanten die dit kopen, kopen ook...

Rubber tegeldrager - klik - ValkPro+

Rubber tegeldrager - klik - ValkPro+

Rvs hamerkop M8x20mm + ring + borgmoer

Rvs hamerkop M8x20mm + ring + borgmoer

Alu Slimline dakhaak 40-50mm + hamerkopbout + kraagkartelmoe

Alu Slimline dakhaak 40-50mm + hamerkopbout + kraagkartelmoe
Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan een projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in